Fogyj le 21 nap alatt a PinkFit Easy csomaggal

2013.01.08 02:14

 

Összeállítottuk Neked a megfelelő csomagot és a diéta szabályait, hogy már semmi máson ne kelljen gondolkodnod, csak a leírtaknak megfelelően élni az életedet 21 napon át. Nincs is egyszerűbb. Nincsenek betarthatatlan szabályok, nincs éhezés, nincs napi órákon át tartó edzés. Csak néhány táplálék-kiegészítő, amelyek segítik a fogyást és egy tíz pontból álló szabályzat!

 


Ha nem tudsz edzeni, az sem igazán nagy probléma, bár a kifogás akkor jogos, ha valóban nincs rá időd. Egyébiránt nagyszerű alkalom kalóriaégetésre a gyerek után futkosás, sőt a lakás kitakarítása is!

Az edzés tehát nem feltétel. De mi az, amit mindenképp fontos betartani? Íme, a 10 pontból álló szabályrendszer:

Érd el az álomalakot Pink Fit Easy tízparancsolat betartásával!

1.Naponta legalább 4 alkalommal egyél, de egyszer se edd tele magad!
2. Mindig reggelizz!
3. Kerüld a nehéz, túl cukros, zsíros ételeket!
4. Igyál naponta legalább 3 liter folyadékot (csak vizet vagy cukormentes italokat fogyassz)!
5. Próbálj meg mindig azonos időpontban ebédelni!
6. Naponta háromszor, az étkezések előtt 10 perccel vegyél be 2 db Eat Control tablettát, sok folyadékkal.
7. Naponta háromszor vegyél be egy Active Fat Burner zsírégető tablettát.
8. Este 6 óra után csak és kizárólag Ultra Loss Shake legyen a vacsorád, 2 pohár vízben feloldva. Egy adag csupán 99,3 kalóriát tartalmaz.
9. Próbálj meg hetente legalább két alkalommal fél órát mozogni. Válassz a testsúlyodnak, erőnlétednek megfelelő mozgásformát, olyat, ami örömet okoz!
10. Tartsd be a tízparancsolatot és légy fegyelmezett!

Mit tartalmaz a PinkFit Easy csomag?

Az elhatározáson kívül mindent, ami a 10 parancsolat betartásához szükséges! 21 napra elegendőUltra Loss Shake turmixport, Eat Control tablettát és Active Fat Burnert.


Ultra Loss Shake– ínycsiklandó vacsora és nassolnivaló napközben

Az Ultra Loss Shake egy alacsony kalóriatartalmú, ugyanakkor magas fehérje tartalommal bíró diétás turmix, ami nagyszerűen eltelít este és egész éjszakára ellátja a szervezetedet a szükséges tápanyagokkal. Így éhezni nem fogsz, ugyanakkor a szokásos vacsorád kalóriatartalmának töredékét fogyasztod el a legkritikusabb, esti időpontban, amikor egyébként minden felesleg a zsírpárnákat gyarapítja. Az Ultra Loss Shake-kel viszont nincs felesleg, sőt! A kevesebb bevitt kalória segíti a zsírégetést, a több fehérje pedig hasznos tápanyagként az izomzatod tónusosságáért felel!

Eat Control – ne falj fel mindent, amit megkívánsz!

Ha problémát okoznak a pékségekből, vagy éttermekből kiáradó illatorgiák és ellenállhatatlan vágyat érzel ilyenkor arra, hogy belépj, akkor az Eat Controlhatékony fegyver lesz az éhség csillapításában! A magas rosttartalom a gyomorba kerülve eltelíti azt, hiszen magába szív rengeteg folyadékot és felduzzad. Így nem érzed magad éhesnek!

Active Fat Burner – turbózd fel a fogyást!

Az Active Fat Burner többféle hatásmechanizmusú zsírégető hatóanyag kombinációja. Gátolja a zsírok felszívódását, a szénhidrátok zsírokká alakulását. A zsírfelhasználást termogenikus hatásával fokozza és a diéta idején is nagyszerűen energizál!

Sőt, ez nem minden!

Mindezt egy gyönyörű dobozban kapod meg, amihez jár egy ajándék shaker. A shakerben bárhol és bármikor elkészítheted az Ultra Loss shake-et, nem kell hozzá pohár és kanál a keveréshez, egyszerűen csak össze kell rázni a shakerben és meginni. A dobozon ráadásul találsz még egy naplót is, ahol vezetheted a fejlődésedet. A súlycsökkenést, valamint az étrend betartását!

21 nap! Ennyi ideig igazán nem nehéz betartani néhány szabályt!

Érd el az álomalakot a PinkFit Easy csomag segítségével!

—————

Vissza